全國

          熱門城市 | 全國 北京 上海 廣東

          華北地區 | 北京 天津 河北 山西 內蒙古

          東北地區 | 遼寧 吉林 黑龍江

          華東地區 | 上海 江蘇 浙江 安徽 福建 江西 山東

          華中地區 | 河南 湖北 湖南

          西南地區 | 重慶 四川 貴州 云南 西藏

          西北地區 | 陜西 甘肅 青海 寧夏 新疆

          華南地區 | 廣東 廣西 海南

          • 微 信
            高考

            關注高考網公眾號

            (www_gaokao_com)
            了解更多高考資訊

          您現在的位置:首頁 > 高考總復習 > 高考知識點 > 高考英語知識點 > 高考英語閱讀訓練(附詳解)

          高考英語閱讀訓練(附詳解)

          來源:高考英語網 2009-09-04 14:00:20

          [標簽:高考 閱讀 英語]

            WASHINGTON, Sept. 23—The House of Representatives, which prides itself on being “the People’s House” has been turning into a rich man’s club.

            The representatives newly elected in 1984 were almost four times as wealthy as the first term lawmakers elected only six years before, according to a new study on the members’ financial reports.

            Behind this remarkable swing, the study says, are two main factors: a court decision that outlawed limits on what candidates could give to their own campaigns, and the enormous growth in the cost of pursuing a seat in congress. As a result, it is increasingly difficult for candidates of modest means, particularly women to amount successful challenge to entrenched office holders.

            One solution, the authors contend, is a system of public financing for campaigns, but congress seems in no mood to change the political rules any time soon.

            “The lower chamber is going upper class,” said Mark Green, the president of The Democracy Project, a public policy institute based in New York. “But this evolution from a House of Representatives to a House of Lords denies the diversity of our democracy. It establishes a de facto property qualification for office that increasingly says: low and middle income need not apply.

            The Democracy Project produced the study in cooperation with the United States Public Interest Research Group, a similar institute situated in Washington. But their research was not entirely theoretical. In 1980 Mr Green was the unsuccessful Democratic candidate for Congress in New York’s 15th District, in Manhattan. The winner was Bill Green, one of the wealthiest members of Congress.(from www.nmet168.com)

            1. What can we know from the passage?

            A. The House of Representatives is poor men’s club.

            B. The House of Representatives was made up of people with low and middle income.

            C. The House of Representatives was rich men’s club.

            D. The House of Representatives is made up of people with low and middle income.

            2. What does “this remarkable swing” in the second paragraph refer to?

            A. The House of Representatives prides itself on being “the people’s House”.

            B. The new study based on the members’ financial reports.

            C. A court decision that outlawed limits on what candidates could give to their own campaigns.

            D. The representatives elected now are much wealthier than those elected a few years ago.

            3. Which of the following is NOT true according to the study?

            A. Any honest man can become a representative of the House.

            B. Women are more difficult than men to be an entrenched office holder.

            C. Limits on what a candidate could give to his campaign are outlawed.

            D. One must spend much money getting a seat in the Congress.

            4. What is the United States Public Interest Research Group like?

            A. The House of Representatives.

            B. A public policy institute based in New York.

            C. A public policy institute based in Washington.

            D. The House of lords.

            【答案與解析】

            1. B 事實細節題。 根據文章第 1 段及倒數第 2 段的最后一句low and middle income need not apply 可知答案為 B。

            2. D 詞義猜測題。根據句子結構及第 1, 2 段的內容可知,這里指上文所提到的事情,故答案是 D。

            3. A 推理判斷題。根據文章倒數第 2 段的最后一句 It establishes a de facto property qualification for office that increasingly says: low and middle income need not apply 可知,收入中、低檔的人不具備資格可知答案為A。

            4. C 事實細節題。 根據文章最后一段中的 a similar institute situated in Washington 可知答案為 C。

           

          收藏

          高考院校庫(挑大學·選專業,一步到位!)

          高校分數線

          專業分數線

          京ICP備10033062號-2 北京市公安局海淀分局備案編號:1101081950

          違法和不良信息舉報電話:010-56762110     舉報郵箱:wzjubao@tal.com

          高考網版權所有 Copyright © 2005-2022 www.scgzkg.net . All Rights Reserved

          黄桃AV无码免费一区二区三区 | 区三区激情福利综合中文字幕在线一区亚洲视频1 | 亚洲AV综合色区无码一区爱AV| 久久亚洲AV成人出白浆无码国产| 国产成人一区二区三中文| 亚洲欧美在线一区中文字幕 | 玖玖资源站无码专区| 91中文字幕在线观看| 亚洲AV无码1区2区久久| 日韩AV无码中文无码不卡电影| 亚洲国产精品无码AAA片| 精品无码久久久久久久久久| 久久亚洲AV无码精品色午夜| 亚洲精品无码av天堂| 无码人妻品一区二区三区精99| 无码专区中文字幕无码| 国产亚洲精品a在线无码| 丝袜无码一区二区三区| 成人性生交大片免费看中文| 无码国产精品一区二区免费式芒果| 最近2019免费中文字幕视频三| 国产AV巨作情欲放纵无码| 无码av高潮喷水无码专区线| 亚洲日产无码中文字幕| 69天堂人成无码麻豆免费视频| 精品欧洲AV无码一区二区男男 | 精品无码AV一区二区三区不卡| 中文无码喷潮在线播放| 久别的草原在线影院电影观看中文| 精品视频无码一区二区三区 | 寂寞少妇做spa按摩无码| 中文字幕在线最新在线不卡| 一区二区三区无码高清视频| 精品无码人妻一区二区免费蜜桃 | 亚洲AⅤ无码一区二区三区在线 | 未满十八18禁止免费无码网站 | 91久久精品无码一区二区毛片| 亚洲AV无码第一区二区三区 | 日韩人妻无码中文字幕视频| 久久亚洲av无码精品浪潮| 久久久久亚洲AV无码专区体验|